Премиум Клуб за Лојалност на Olympia Motors

Olympia Motors картичка на Премиум Клуб за Лојалност

Како партнер на клубот, Сигма-СБ беше дел од настанот на организиран од страна на Olympia Motors по повод промоцијата на Премиум Клуб за Лојалност на Olympia Motors кој се одржа на 08.03.2018 година во Кинотека на Македонија, На настанот беа презентирани бенефициите кои Olympia Motors ги обеџзбедува за своите клиенти преку членството во Премиум Клубот за Лојалност. 

Повеќе за Премиум Клубот за Лојалност можете да прочитате тука.

Премиум Клуб за Лојалност на Olympia Motors

По завршувањето на презентацијата, следуваше 2 часовен networking и дружење со останатите гости од настанот, каде што ги споделивме нашите искуства и производи.

Сигма-СБ на Премиум Клуб за Лојалност на Olympia Motors

Сигма-СБ на Премиум Клуб за Лојалност на Olympia Motors