SSBWebEdi за снабдувачи

SSBWebEdi е дизајниран да им помогне на снабдувачите брзо и лесно да се прилагодат на барањата за EDI од страна на нивните клиенти.

 

SSBEDI има многу докажани бнефити:

 • Го убрзува трансферот на деловни документи
 • Нема доцнење на маилови
 • Нема зафатени факс машини
 • Елиминира “залутани” хартиени документи
 • Намалува телефонски разговори со клиентите
 • Елиминира рачно внесување на податоци
 • Можните грешки се пронаоѓаат порано и се решаваат многу побрзо
 • Обезбедува размена на податои меѓу различни компјутерски системи
 • Има автоматизирана конфирмација за примените документи
 • Минимизира сторнирање на документи
 • Го скратува времето за обработка на документите
 • Поефикасно користење на вработените
 • Ги зајакнува релациите со важните клиенти
 • Обезбедува точни податоци за услуги кон клиентите
 • Ги зголемува шансите за статус на посакуван добавувач

 

SSBWebEdi ги дополнува овие бенефити со:

 • Нема почетни трошоци
 • Нема сложени инсталации, тестирања и обуки
 • Користење на единствен систем за опслужување на сите EDI клиенти
 • Широкиот опсег на податоци осигурува дека ќе се задоволат барањата на сите EDI трговски партнери
 • Фунционалноста за претворање од документ во документ и можностите за темплејти ја намалуваат количината на податоци за внесување

 

Најверојатно најголемиот бенефит од користење на SSBWebEdi е пораката што се праќа до вашите купувачи дека го цените нивниот бизнис