Testimonials – Нашите Клиенти Кажуваат за Нас

Нашите клиенти се нашата вредност. Ние сме благодарни што секој од нив го сподели нивното богато искуство со нас и ни овозможи да бидеме подобри.

Ви благодариме што верувате во нас ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pekabesko

Со имплементацијата на SSBEdi кај нас преку Vendor Managed Inventory модулот, го намаливме бројот на посети кај нашите клиенти за половина, а со тоа и потрошувачката за гориво и времето изгубено во патување.

Марко Кутревски
директор на оддел за цигари,
Пекабеско

Nelt

Инвестицијата за воведување на SSBEdi е минимална во однос на заштедата во време која ја имаме со неговото користење. Имаме повеќе време да се фокусираме на останатите активности.

Методија Христовски
менаџер на логистика,
Нелт СТ Македонија

Vero

SSBEdi кај нас донесе двојна заштеда, времето за евиденцијата на влезните фактури многукратно се намали и сосема се елиминираа човечките грешки.

Љубомир Црвенков
директор на ИТ
Веропулос

ССБ го користиме повеќе од 10 години. Задоволството од неговите можности и функционалност како и поддршката од тимот на Сигма-СБ ни дава сигурност и стабилност во работењето.

Зоран Стојкоски
управител
Интеграл Тетово

Соработката со Сигма-СБ ни го олесни развојот на нашата фирма, нидејќи секогаш решенија за сите проблеми. Очекуваме уште поуспешна соработка во иднина.

Горан Јаневски
сопственик, генерален менаџер
Хоризонт Д.О.О. Скопје

.

Софтверот за книговодство на Сигма СБ, кој го имам на мојот компјутер, а истовремено го користи и книговодствената компанија со која работиме, ми овозможи многу полесно, од мојата канцеларија, да фактурирам, следам наплата и да ги следам сите финансиски текови на мојата компанија без воопшто да барам податоци од нашето книговодство. На тој начин ми заштеди многу време, а одлуките кои ги носам се информирани и квалификувани.

Смилка Јанеска Саркањац
менаџер
Медиа Солутионс

После имплементацијата на SSBEdi, ние имаме точни и навремени нарачки, а комуникацијата со клиентите ни е олеснета. Веќе не се грижиме дали промената на цените стигнала кај клиентите, тоа SSBEdi го прави за нас.

Дино Шкриељ
менаџер на логистика,
Кола

Со SSBEdi ги намаливме трошоците за обработка на приемот на нарачките. Нашите клиенти веднаш добиваат повратна информација за резервираната количина од нивната нарачка

Божo Вучиниќ
бизнис процес менаџер
Орбико

.

GS1 Македонија ја поддржува платформата SSBEdi преку која се разменуваат EDI пораки според GS1стандарди. Ги охрабрувам нашите членки да пристапат кон платформата со што ќе ја зголемат својата конкурентност на глобално ниво.

Слаѓана Милутиновиќ
Извршен директор,
GS1 Македонија

Едноставен е за користење при финасиски анализи, Дозволува брзо следење на профитот по поедини производни линии и увозни програми, Овозможува лесно следење на залихите на производите и од финансиска позиција многу корисна информација се отворените долгови и побарувања.

Рената Брндевска-Демјанска
технолог,
Промес

Едноставен е за користење при финасиски анализи, Дозволува брзо следење на профитот по поедини производни линии и увозни програми, Овозможува лесно следење на залихите на производите и од финансиска позиција многу корисна информација се отворените долгови и побарувања.

Љупка Атанасовска
управител
ЏСП Актуел 

Софтверските решенија се врвни, едноставни за примена и практични. Преку нив се олеснува работењето во сите сектори на нашата фирма: побрзо извршување на работните задачи, подобра контрола, намалување на мањаци, подобра евиденција и можност за донесување подобри одлуки. Во сите сегменти од нашето работење сме задоволни од софтверот и сметам дека е еден од најдобрите на пазарот.

Борис Дабевски
генерален менаџер
Трница Д.О.О.

Вистински професионалци! Одлично ја познаваат областа на нашето работење и одговораат на сите наши потреби и идеи со соодветно решение. Нивните услуги ги исполнуваат и дури ги надминуваат нашите очекувања и комплетно сме задоволни од досегашната соработка.

Пларент Кристо
ко-сопственик
Интербрандс Албанија

Првиот пат кога почнав да го користам SSBErp, само за неколку минути направив анализа на продажбата и трошоците по игри на среќа, коло и продажно место, за што претходно ми требаше околу 10 дена.

Росана Лотски
комерцијален директор
Лотарија на Македонија

Многу сум задоволен од користење на вашиот софтвер, затоа што добивам конкретни и лесно достапни податоци. Соработката е одлична и на високо професионално ниво. Секој иновација и дополна се решава на највисоко ниво и во најбрз временски период.

Никола Ѓуриќ
trade executive
БАТ Македонија ( ТДР Скопје)

Сериозна и посветена компанија која ни овозможи преку својот софтвер повеќе дејности да се интегрираат во еден систем. Секогаш навремена реакција за било каков проблем или услуга.

Мартин Бочварски
ИТ советник
СИЗ „Македонија Сообраќај“ – АМЕРИТ

Софтверските решенија на Сигма-СБ ги користиме повеќе од 10 години и без нив нашето секојдневие не може да се замисли. Брзо ги добиваме потребните информации, а користењето е еднноставно и прилагодливо на нашите потреби. Задоволни сме од фунционалноста која ја користиме, како и од посветеноста и професионалноста на тимот на Сигма-СБ.

Игор Јаневски
управител
Аграголд Д.О.О.Е.Л. Скопје

Нашата компанија користи софтвер за малопродажба. Како нови корисници имавме потреба подолго време дури за да го усовршиме користењето на софтверот, така што од страна Сигма-СБ во секое време добивавме одговори и соодветни решенија за надминување на проблемите. Професионалност, навременост, достапност, услужливост, советување и логистика се одлика на соработката со Сигма-СБ.

Марина Мишева
менаџер на продавница
ХДФС ДООЕЛ Скопје