Постави прашање

За било каква информација поврзана со решенијата и услугите на Сигма-СБ, искористете ја формата подолу.
Нашиот тим со задоволство ќе Ви одговори во најбрз можен рок.

  Контакт

  Сигма-СБ

  Адреса: ул. Прашка бр 23, 1000 Скопје, Македонија
  Отвори Google Maps навигација

  тел: +389 2 3065 944
  Јави се сега на +389 2 3065 944

  Испрати порака сега на Facebook Messenger

  факс: +389 2 3091 044
  e-mail: info@sigmasb.com.mk
  https://www.sigmasb.com.mk/

  Работно време: Пон – Пет од 08:00 до 16:00