SSB Express – за мали претпријатија

Користете хостирано решение на кое ќе почнете да работите за 15 минути!

Многу трговци на големо и мало не сакаат да размислуваат за квалитетни софтверски решенија бидејќи мислат дека за тоа е потребна голема инвестиција. Уште повеќе, за користење на самото софтверско решение се потребни скапи и долги обуки.

Набавката на софтвер за деловно работење никогаш не била поедноставна од сега. SSB Express е најмалата верзија на софтверскиот пакет на SSB ERP. Express верзијата е наменета за самостојни трговци кои немаат внатрешно сметководство.

Олеснете си го секојдневието, ослободете се од грижата за софтвер, користете хостирано решение за Вашиот бизнис.

Сигма-СБ, врз база на своето директно искуство во развој и имплементација на софтверски решенија, специјално дизајнираше решение кое ефикасно ќе одговори на потребите на малите претпријатија:

  • самостојна брза инсталација и почеток со работа за 15 мин.
  • потребен е било каков компјутер не постар од 6 години и интернет конекција
  • не е потребен дополнителен скап сервер
  • обезбедено одржување на базата на податоци и заштита од бришење на податоците
  • ги има сите потребни функционалности за самостојно работење
  • изобилство на бесплатни видео обуки и упатства
  • едноставна употреба
  • голем број на извештаи

За да дознаете повеќе како може да ги искористите предностите на SSB Express, превземете ја брошурата или контактирајте нé.