Корисни извори на информации и знаење за секого

Подолу се дадени линкови до содржини кои може да користат на секого.

10 Чекори за основање на компанија

детална листа на сите активности кои треба да се направат од моментот на одлука за основање на компанија до првата издадена фактура

Прочитај повеќе
osnovanje na kompanija

Excel Exposure – Learn Excel Online

Бесплатни On-line курсеви за Excel

Excel Exposure е сајт со бесплатни on-line Excel лекции дизајнирани за да Ви помогнат да научите повеќе за опциите и фунциите на Microsoft Excel. Сајтот вклучува видео лекци, упатства и информации за зголемување на Вашите вештини за користење на Excel.

Excel Exposure

ГС1 Македонија

Официјален веб сајт на ГС1 Македонија

ГС1 Македонија
ГС1 Македонија