Вработување

Постојано вработување во Сигма-СБ

Сигма-СБ посветува огромно внимание при изборот на членовите на своите тимови.

Доколку сакате да станете дел од тимот на Сигма-СБ,одберете го огласот и пополнете ја формата во истиот или испратете апликација за работа со назнака за кое работно место аплицирате и прикачено CV на e-mail: rabota@sigmasb.com.mk.

Пракса

Студентска пракса во Сигма-СБ

Сигма-СБ, како една од активностите од општествена одговорност, обезбедува студентска пракса за студенти од областа на својата дејност.

Доколку и Вие сакатe Вашата студентска пракса да ја направите во Сигма-СБ, одберете го огласот и пополнете ја формата во истиот или испратете Ваше CV и барање за пракса на e-mail со субјект “За студентска пракса” на адреса: praksa@sigmasb.com.mk.