9 Придобивки од користење на интегриран систем за управување со малопродажба (RMS-Retail Management System)

Зголемувањето на вашиот бизнис е добра вест, но самото зголемување носи нови проблеми и можности за кои се потребни нови решенија. Вашата прва мисла може да биде дека не постои едно решение кое може да опфати се вклучувајќи продажни места, управување со инвентар, CRM, сметководство, управување со синџирот на снабдување и е-трговија.

Системот за управување со малопродажба е дизајниран да упрaвува со сите аспекти на вашиот бизнис.  Retail Management System е робустно софтверско решение за управување со малопродажбата, кој може да поддржува мали маркети, но исто така и ланец од големи супер маркети.

Како докажан партнер во изминатите години и од своето долгогодишно искуство со вакви решенија Сигма-СБ може да ви помогне да изберете систем за управување со малопродажба кој ги задоволува вашите тековни и идни бизнис потреби.

Топ 9 придобивки од интегриран систем за управување со малопродажба се:

-Видливост во реално време во сите аспекти на вашиот бизнис

-Елиминација на многу ИТ трошоци за одржување и интеграција

-Зголемената продуктивност како елиминирање на дуплирањето на напорите и конфликтните одговорности

-Подобра комуникација меѓу одделенијата и повеќе хармонизирани операции

-Лесно распоредување на нови апликации и проширување на системите за нови физички локации или канали

-Полесна обука за нови вработени или вработени кои менуваат улоги

-Побрза, поефикасна услуга на купувачи и подобрено искуство со клиентите

-Поголема способност да се зголеми продажба

-Повеќе време за менаџерот да се фокусира на други области на бизнисот

 

Една крајна корист: податоци

Користењето на интегриран систем за управување со малопродажба за управување со вашиот малопродажен бизнис исто така ќе обезбеди значајни придобивки кога станува збор за анализа на податоци. Со системи и апликации кои можат да комуницираат едни со други, добивате целосен преглед на вашиот бизнис и способност да ги поврзете и споредувате податоците на нови начини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *