Формулар за нарачка на сметководствени услуги

Пополнете ја формата со Вашите податоци и ние ќе Ви се јавиме во најкраток можен рок.
Полињата означени со * се задолжителни0-2 години2-5 годининад 5 години
Не регистриран за целите на ДДВМесечен ДДВ обврзникТромесечен ДДВ обврзник

Финансиско сметководство и даночен консалтингМатеријално сметководствоИзработка на ПЛТ (трговија на мало)Пресметка на плати