Закажи консултативен телефонски разговор

Call Sigma-SB

Искористете ја формата подолу за да закажете консултативен телефонски разговор со некој од нашите консултанти. За време на 20 минутниот разговор ние со задоволство ќе одговориме на Вашите прашања и ќе се погрижиме да Ви дадеме најдобар совет кои чекори треба да ги превземете за да ја зголемите ефикасноста на Вашето работење.

Ќе ни биде огромно задоволство во закажаниот термин ние да Ве побараме на Вашиот телефонски број. Доколку од било која причина сакате Вие да не побарате, направете го тоа на следниов телефонски број: +389 (76) 44 33 84

Контактирајте не на Facebook Messenger

Ни претставува задоволство да најдеме начин како можеме да Ви помогнеме

  • Обезбедете тивко место за време на нашиот разговор

Времето е значајно за сите нас. Бидете сигурни дека за време на разговорот ќе бидете во тивка околина во која јасно ќе може да се слушаме и да го искористиме времето ефикасно

  • Бидете подготвени за разговорот

Доколку не успееме да се слушнеме во закажаното време, неповратно го губиме термнинот. За да не се случи, тоа Ве молиме наремено да го откажете терминот на линкот кој ќе го добиете на маил

Што кажуваат другите за нас

Сигма-СБ ни дава сигурност и стабилност во работењето

Софтверот на Сигма-СБ го користиме повеќе од 10 годинит. Наше е задоволството од неговите можности и функционалности. Поддршката од тимот на Сигма-СБ ни дава сигурност и стабилност во работењето.

Зоран Стојковски / Интеграл Тетово

Имаат решение за нашите проблеми

Соработката со Сигма-СБ го олесни развојот на нашата фирма. Секогаш имаат решение за сите наши проблеми

Игор Јаневски / Хоризонт

Вистински професионалци!

Одлично ја познаваат областа на нашето работење и одговораат на сите наши потреби и идеи со соодветно решение. Нивните услуги ги исполнуваат и дури ги надминуваат нашите очекувања и комплетно сме задоволни од досегашната соработка.

Пларент Кристо / Интербрандс