Вработуваме Програмер

Поради зголемен обем на работа имаме потреба за пополнување на работното место:

Програмер (1 местo)

 

      1.Работни задачи: Програмирање според однапред утврдени и дефинирани задачи со користење на некој од следните програмски јазици и технологии,

 • Oсновни Front-end веб технологии (HTML/CSS)
 • Angular (TypeScript програмски јазик)
 • NET (ASP.NET Web API сервиси) и C# програмски јазик
 • SQL програмски јазик

2.  Потребни квалификации:

 • Може да аплицираат сите што имаат било какво познавање на горенаведените програмски технологии
 • Познавањето на C# e предност
 • Програмирање во SQL server е предност
 • Нивото на образование не е пресудно
 • Активното користење на Англиски јазик е предност
 • Познавањето на Xamarin e предност
 • Познавањето на Delphi e предност

      3. Карактеристики

 • Да демонстрира припадност кон тимот
 • Прилагодливост кон промени во задачите и окружувањето
 • Исполнителност и одговорност кон доделените задачи,
 • Искреност и отворена комуникација,
 • навремено пријавување на настанати проблеми при релиѕација на активности

      4. Работно искуство

 • Работно искуство со развој на реални апликации ќе се смета за предност.

Редовното работно време е од 08 до 16 часот од Понделник до Петок. Работното место дава можност за работа од дома и флексибилно работно време.

Пријавување : Испратете CV со мотивациско писмо на rabota@sigmasb.com.mk.

Огласот е отворен до 17.07.2020 година.

Сите апликации ќе бидат разгледани и оние кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на понатамошен процес на селекција.