Пракса во Сигма-СБ

Во рамки на редовната студентска пракса обезбедуваме директно учество во развој на деловни апликации кои ги користат следните платформи, технологии, јазици:

  • C# ( .NET платформа),
  • Xamarin (Xamarin.Forms),
  • Delphi,
  • MSSQL Server;

Пожелно е претходно познавање на ASP.NET WebAPI, SQL/Т- SQL (MS SQL Server) и MS Visual Studio како развојна алатка. Искуство со Windows Forms апликации е предност.

Праксата е во времетраење од еден месец, за период од 01.02. до 28.02.2018 година. За време на праксата обезбедено е менторство и работна околина. По завршување на праксата можен е и дополнителен ангажман или вработување на работно место програмер за изработка на апликација која ќе ги користи истите технологии.

Доколку и Вие сакатe Вашата студентска пракса да ја направите во Сигма-СБ испратете Ваше CV и барање за пракса пратете го преку полето Аплицирај веднаш со предмет “За студентска пракса – бр.1”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *