Оглас за работно место – Системски и Database Администратор

Ако сметаш дека си совршен Систем и DATABASE администратор за нас …

Придружете се на нашиот тим! Сигма-СБ расте, расте, расте!

Ве молиме прочитајте го описот за работа подолу и ако сметате дека сте совршен за нас, следете ги упатствата за следење на апликацијата.

 1.Работни задачи: `

Администрација на системи MS Windows околина и администрација на бази MS SQL

2.Карактеристики

– Исполнителност и одговорност кон доделените задачи,

– Отворена комуникација и навремено пријавување на настанати проблеми во работна околина

3. Работно искуство

– Потребно е работно искуство од најмалку 2 години на реални апликации (семинарски задачи и проекти и работа на тест проекти нема да ги третираме како искуство).

4. Предност ќе имаат кандидатите кои имаат:

– Искуство со ЕРП системи

– Возачка дозвола Б категорија

– Microsoft сертификати

Пријавување :

Испратете го Вашето CV со писмо за мотивација и евентуални препораки на E-mail : rabota@sigmasb.com.mk, со назнака Систем администратор. Само селектирани кандидати ќе бидат повикани на интервју. Огласот е отворен се додека не се пополни работното место.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *