Постојано вработување во Сигма-СБ 

Сигма-СБ посветува огромно внимание при изборот на членовите на своите тимови. 

Доколку сакате да станете дел од тимот на Сигма-СБ, испратете апликација за работа со назнака за кое работно место аплицирате и прикачено CV на e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..  

Студентска пракса во Сигма-СБ

Сигма-СБ, како една од активностите од општествена одговорност обезбедува студентска пракса за студенти од областа на својата дејност.

Доколку и Вие сакатe Вашата студентска пракса да ја направите во Сигма-СБ испратете Ваше CV и барање за пракса на e-mail со субјект "За студентска пракса" на адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Отворени работни места:

Нема артикли во таа категорија. Ако е дозволено прикажување на подкатегории, тие можеби содржат артикли.

За Сигма-СБ

Сигма-СБ е специјализирана компанија за имплементација на IT решенија за компаниски менаџмент. Ние ги оптимизираме финансиското работење, набавките, производството, логистиката, продажбата и други процеси во компаниите за да ги зголемиме нивните приходи и маржи, да го намалиме времето за реализација, трошоците и губитоците и да ја подобриме достапноста на нивните производи и услуги. Основана во 1995 год, Сигма-СБ зад себе има докажана реализација на успешни проекти за познати регионални и македонски компании. За повеќе информации околу можностите кои ги даваат решенијата од Сигма-СБ и како да ги ставите во фукција кај Вас, Ве молиме да нé контактирате веднаш.