Ние во Сигма-СБ веруваме дека фокусот е основата за успешно партнерство. После цели 17 години, фокусирајќи се исклучиво на софтверски решенија за компаниски менаџмент, создадовме голема база на специфично знаење кое го користиме да им помогнеме на нашите клиенти да ја зголемат нивната конкурентност. Ние тоа го правиме со релизација на решенија а не системи, со реализирани резултати а не со ветувања и најважно од се, со секојдневна работа во изградба на иновативни стратегии за решавање на специфични предизвици со кои се соочуваат компаниите.

Резултатот е сеопфатен пакет од решенија за компаниски менаџмент, под името ССБ, кои се докажани и кои даваат мерливи суштински бенефити за клиентите од сите облици и големини. Кога и да е потребна стратегија за компаниски менаџмент или специјализирани алатки за подобрување на перформансите, Сигма-СБ има решенија специјално дизајнирани за вашите потреби, докажани преку нивна долгогодишна практична примена. Нашите решенијата, користени во повеќе од 100 компании во регионот, нудат сигурна имплементација, мерлив повраток на инвестицијата и стабилна основа за зголемување на конкурентноста во сложена околина на работење.

За повеќе информации за решенијата за компаниски менаџмент на Сигма-СБ и за бенефитите кои тие ги овозможуваат, кликнете не линковите подолу или контактирајте нé да закажеме презентација. Кликнете тука за да дознаете како нашите клиенти ги користат решенијата на Сигма-СБ за да ја зголемат нивната конкурентност.

 

За Сигма-СБ

Сигма-СБ е специјализирана компанија за имплементација на IT решенија за компаниски менаџмент. Ние ги оптимизираме финансиското работење, набавките, производството, логистиката, продажбата и други процеси во компаниите за да ги зголемиме нивните приходи и маржи, да го намалиме времето за реализација, трошоците и губитоците и да ја подобриме достапноста на нивните производи и услуги. Основана во 1995 год, Сигма-СБ зад себе има докажана реализација на успешни проекти за познати регионални и македонски компании. За повеќе информации околу можностите кои ги даваат решенијата од Сигма-СБ и како да ги ставите во фукција кај Вас, Ве молиме да нé контактирате веднаш.