Вработување

Постојано вработување во Сигма-СБ 

Сигма-СБ посветува огромно внимание при изборот на членовите на своите тимови. 

Доколку сакате да станете дел од тимот на Сигма-СБ, одберете го огласот и пополнете ја формата во истиот. 

Студентска пракса во Сигма-СБ

Сигма-СБ, како една од активностите од општествена одговорност обезбедува студентска пракса за студенти од областа на својата дејност.

Доколку и Вие сакатe Вашата студентска пракса да ја направите во Сигма-СБ испратете Ваше CV