Microsoft Dynamics 

Microsoft Dynamics претставува ознака зад која се крие серија на моќни производи наменети за бизнисот помеѓу кои се наоѓаат и Microsoft Dynamics NAV и Microsoft Dynamics CRM.

Сигма-СБ има долгогодишно искуство во имплементација на Microsoft Dynamics NAV, а од неодамна и Microsoft Dynamics CRM.

За сите информации контактирајте го нашиот продажен тим. 

За Сигма-СБ

Сигма-СБ е специјализирана компанија за имплементација на IT решенија за компаниски менаџмент. Ние ги оптимизираме финансиското работење, набавките, производството, логистиката, продажбата и други процеси во компаниите за да ги зголемиме нивните приходи и маржи, да го намалиме времето за реализација, трошоците и губитоците и да ја подобриме достапноста на нивните производи и услуги. Основана во 1995 год, Сигма-СБ зад себе има докажана реализација на успешни проекти за познати регионални и македонски компании. За повеќе информации околу можностите кои ги даваат решенијата од Сигма-СБ и како да ги ставите во фукција кај Вас, Ве молиме да нé контактирате веднаш.