Author Archives: Елена Петроски

Тимот на Сигма СБ, присуствуваше на Тинекс Конференцијата за логистика, Логистика – новиот пат на успехот, која се одржа во Хотел Мериот во Скопје на 15.02.2018. На конференцијата присуствуваа повеќе од 200 гости, на кои им беа презентирани актуелните трендови, логистички модели и технолошки решенија.   Покрај останатите логистички решнија кои Тинекс ги имплементира во своето рабтење, […]

Во рамки на редовната студентска пракса обезбедуваме директно учество во развој на деловни апликации кои ги користат следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms), Delphi, MSSQL Server; Пожелно е претходно познавање на ASP.NET WebAPI, SQL/Т- SQL (MS SQL Server) и MS Visual Studio како развојна алатка. Искуство со Windows Forms апликации е […]

Во рамки на редовната студентска пракса обезбедуваме директно учество во развој на деловни апликации кои ги користат следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms), Delphi, MSSQL Server; Пожелно е претходно познавање на ASP.NET WebAPI, SQL/Т- SQL (MS SQL Server) и MS Visual Studio како развојна алатка. Искуство со Windows Forms апликации е […]

Во рамки на редовната студентска пракса обезбедуваме директно учество во развој на деловни апликации кои ги користат следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms), Delphi, MSSQL Server; Пожелно е претходно познавање на ASP.NET WebAPI, SQL/Т- SQL (MS SQL Server) и MS Visual Studio како развојна алатка. Искуство со Windows Forms апликации е […]