Monthly Archives: February 2018

Тимот на Сигма СБ, присуствуваше на Тинекс Конференцијата за логистика, Логистика – новиот пат на успехот, која се одржа во Хотел Мериот во Скопје на 15.02.2018. На конференцијата присуствуваа повеќе од 200 гости, на кои им беа презентирани актуелните трендови, логистички модели и технолошки решенија.   Покрај останатите логистички решнија кои Тинекс ги имплементира во своето рабтење, […]